Du är välkommen till min blogg

 

 

Har de valda politikerna som vann börjat och tramsa med att det näst största partiet i Sverige inte ska sitta i regering, men SUCK! De har blivit framröstad av svenska folket i demokratiska fria val. Vad är de rädda för?

Titta på vänsterblocket som tillät Sverige bli ett förfall - Totalt krackelerat när det gäller det kriminella, bidrag hit och dit, rättsväsendet migration utan krav och integrering, lära sig ordentlig svenska istället för den brutna svenskan som förekommer hos många.

Förresten nu med alla larviga röda linjer, använd dem till partiet Nyans de verkar föga inspirerande speciellt när det gäller yttrandefrihet i Sverige de vill ju förbjuda bland annat koranbränning och karikatyrer av deras profet,.

Då är vi där igen med att islam religionen ska gå före lag och yttrandefrihet i Sverige, Odemokratiska tendenser och kan det. vara så att man har en ovilja mot att integreras i det svenska samhället?

 

En annan sak - hur kommer det sig att i Iran så protesterar/demonstrerar de iranska kvinnorna och slänger sina slöjor/huvudduk för att de anser att det är ett förtryck och att dessa medeltida män ska bestämma över hur de ska klä sig inklusive slöjan.

Ett av skälen sägs vara att slöjan skiftar fokus från kvinnans utseende och kropp till kvinnans egenskaper???

Konstigt är alla de muslimska män som inte är beslöjade, är de så fula så de behöver inte beslöjas? skulle vara tvärtom eller?

Ja du hör ju (läser) och till det mest märkliga - här kämpar  massa modiga iranska kvinnor och slänger slöjan de vill inte bli förtryckta längre mot att i Sverige blir det ett krav att bära slöja på svenska arbetsplatser hur skumt som helst.

Slöjor som ska bäras i det offentliga rummet såsom en arbetsplatser, ex. skola vård, somatisk och psykiatri kanske också inom polisen? där det egentligen ska vara ett neutralt förhållningssätt hos personalen.

Hur kan det komma sig?

Återigen flatheten och ska vi som är ex. kristna bära stora kors och de som inte är troende ska vi bära keps? är det så att man som muslim inte vill integrera  sig på de svenska arbetsplatserna det blir ett vi och dom som inte skulle behövas.

Med de religiösa attributen vill man visa att man tillhör en religion, en antydan till att de är annorlunda och då är vi i Sverige där det inte behövs bära slöja på svenska arbetsplatser mycket mycket märkligt, säkert åter igen andra faktorer som gör att muslimska kvinnor har sina slöjor på arbetsplatsen, men i Iran kämpar kvinnorna emot förtrycket att behöva bära slöja och täcka sin kropp.

En stor eloge till alla dessa kvinnor som kämpar.

Människan får vara hur religiös som helst privat men på en svensk arbetsplats hör inte religiösa tecken hemma, för indirekt så packas man på andras religion där det bör vara neutralt.

 

 

 

 

Statistik för din webbsida
   

Här ser du vad som hänt på din webbsida

Totalt antal besök på din hemsida: 394238 + texter 550 695 det är kul nästan jämt 🙂

 
 

 

 

Totalt antal besökare som gillar din webbsida: 83

Klicka här för att komma till inställningar för kommentarer

 

Kommentarer totalt på din webbsida: 1

Klicka här för att komma till din kommentarssida

 
   

De mest populära sidorna på din webbsida

En översikt över antal sidvisningar, gillningar och kommentarer per sida på din webbsida. Använd statistiken för att se de populäraste sidorna på din webbsida.

 •  
  Min förstasida
   9978
   3
   1 
  • Kontakt
    1080
    0
    0
 •  
  Texter
   550695
   80

 

 

Ett Sverige med så många och svåra problem. En dålig hantering av bostadspolitik invandringspolitik/integration kriminalpolitik inrikespolitik ja all slags politik som de nuvarande partier har bidragit till de senaste 8 åren och inte att förglömma de som var innan också. Hur ska de som är nu om de blir kvar återskapa bygga upp ett stabilt samhälle igen? när så mycket är bakvänt tänkande och som inte fungerar.

Ta kriminalpolitiken ett riktigt fiasko med magplask i massor, och som varit i så många år, det är nu när det  ska bli val som det  har blivit lite acceleration av den sittande regeringen. Sverige har flest skjutningar i EU  som den här regeringen inte kan stoppa, några problemlösare är de inte, utan mer av svensk mesighet. Det är bara det att vi som är medborgarna i landet s k vanligt folk om vi är på fel plats fel tid så kan vi hamna i skottgluggen som andra gjort och som hände nyligen i en skjutning i Malmö och vi får ta konsekvenserna, 

Hur kommer den personen må psykiskt efter en sån händelse?.Ja personen kan ju trösta sig med att han var bara ett barn som sköt, så då får man ha lite överseende, fast att mördaren (han sköt en annan som dog) är ett barn har förstört personens framtid över flera år framåt, det gör inte så mycket, för han var ju ett barn och då finns inga konsekvenser i nivå med handlandet i Sverige.

Sis och HVB institutioner är ett skämt tyvärr.

Mördare som agerar som barnsoldater ska gå fria och mörda till höger och vänster lejda av vuxna.

 I ett samhälle som ska vara en demokrati där bland annat fred och frihet ska råda. Men så är det ju inte när det gäller fred i vårt samhälle.

Jag undrar vad har ni gjort egentligen för att vi ska ha ett sådant samhälle som är nu??

Med era höga löner så gör ni inte rätt för dessa pengar med tanke på hur det är med vårt land.

Något är fundamentalt fel i detta land.

Vad har hänt med polisen, 4 av 5 skjutningar blir INTE uppklarade. Det är bedrövligt och skandalöst, och domstolarna hur är det egentligen där..

Åtgärda det som behövs göras för att få stopp på skjutningar sprängningar m m, gör rätt för er lön!!  Ni politiker som övervägande lever i en annan verklighet.

Det mesta av de stora frågorna som välfärden kriminalpolitik vården skolan är så eftersatt så snart skäms jag för att vara svensk.

Det hörs  inga konkreta åtgärder vad som ska göras bara massa käbbel och trams om jag pratar inte med det partiet eller det partiet får inte sitta i regering. Är det barnungar som är politiker?

Självklart anser jag att det behövs byte av politiker de som varit har arbetat för långsamt med tanke på de svåra problem Sverige har och de har inte tagit tillräckligt med ansvar.

Frågor som parallella samhällen allt överflöd av droger våldet mot kvinnor  förstärka tullen all kriminalitet de utsatta områdena har blivit fler inte mindre invandring utan integration bidrag i överflöd för vissa det pratas inte nämnvärt om det.

Också med dessa tramsiga rödlinjer som dras är det att utöva demokrati för de som röstat på de partier i demokratiska val det utövas mer skendemokrati än demokrati.

Det verkar som politikerna glömmer att de är valda av folket och det innebär att alla partier ska respekteras på lika villkor som det inte görs nu, utan det tramsas med röda linjer hit och dit, eller vi pratar inte med dem.

Obegripligt, dessutom så har ytterligare två partier trist bakomhistoria, så egentligen är de 3 partier med smutsig byk., men 2 har blivit rumsrena inte det tredje märkligt.

Rösta nu rätt :)

 

 •  
  Min förstasida
   9928
   3
   1
  •  
   Kontakt
    1039
    
    
 •  
  Texter
   542558, dom här siffrorna är där man går in direkt på texter tillsammans med första sidan som är på nuvarande 388543  = 931 101
   80
   
 •  
  Skriv det du har på hjärtat
   1978
   
   
 •  
  Statistinspelningar
   25926
   
   
 •  
  Jag/ Filmrecensent
   77786
   
   
 •  
  Sthlm.gruppen/T.
   1791
   

 

 

Att vara mannen, myten, legenden krävde sin rätt av mig i min självupphöjande självbild, hade min uppfattning klar om mig, sen att jag inte talade i stora bokstäver om det, var en annan sak men alla kvinnor som jag var otrogen med visste.

Jag var så uppfylld av mig själv att jag råka säga det till min vackra bror att det var jag som var mannen myten legenden.

 

Min vackra bror.stannade upp i sin rörelse och frågade.

 --Va sa du?

 --Mannen myten legenden, det är jag.

Min vackra bror höll på att falla omkull i sina skrattsalvor åt det.

I skrattet frustade han ut, att du är ju inte ens någon på ICA, så skrattade han högt och ljudligt en lång stund.

 

Fan att jag skulle försäga mig om min självbild, som var klippt och skuren för mig, ansåg jag själv.

 --Vadå dom känner visst till mig på ICA

 --Vem? någon kontrollant?

 --Dig kan man ju inte prata med.

 

Det var lika bra att försöka få tag på kusinen, så han kunde starta sin kurs eller terapi och vi sticka från det här skitstället, och jag slippa ifrån min oförstående bror.

Skulle fundera på om jag hade lust att tala om att min vackra bror är notoriskt tvångsaktigt otrogen till hans sambo, som skulle föda barn vilken dag som helst.

 

Aldo skulle ungen heta om det blev en son.

Jag ansåg att det var ett av de sämsta namn de hade kommit på, om det blev en flicka så var det säkert olika namn på A som de diskuterade om, fantasilöst utan finess, säkert något som Andrea, kanske eller Antonia.

Jag har föreslagit andra namn till honom, som något av alla älskarinnors namn, han träffat, exempelvis henne han hade sex med dagar innan hans fru skulle föda, om det nu blev en dotter.

Min vackra bror tyckte inte det var något bra förslag, undra varför?

Jag tyckte det var ypperligt.

Tankarna avbröts av att brorsan slutat med sitt vrålande av skratt och stod och pratade med mig.

 --Lyssnar du?

 --Va, på vad? Dig?

 --Jag har messat, han skulle komma tillbaka hit om han inte gick vilse.

 --Men...vilket ufo slapp det ur mig, hur svårt kan det vara för en skogsmulle?.

Plötsligt så tittade jag på något som jag inte förstod.

I en av salarna stod flera kursdeltagare både män och kvinnor på en och samma stol balanserade genom att hålla i sig i varandra på alla möjliga sätt.

En del av dem skrattade en aning förläget, medans de höll i ett ben, en arm, en midja, en rumpa, hoppsan där kom en hand på ett kvinnobröst.

Men va fan, det här är upprörande att se skrek jag ilsket och klev in i salen.

 

Vad har det här med KBT terapi att göra?, mitt tonläge gick upp i falsett.

Det var inte läge och få den rösten, men den kom, varifrån vet jag inte.

Terapeuten vände sig emot mig och såg rasande ut.

 --Kom inte hit och förstör vår stämning och övning pressade han ut mellan två streck till läppar och en stinkande odör av vitlökslukt.

 --Inget bra svar ansåg jag. Han måste ha problem med sin aggressivitet. Bäst att köra lågaffektivt bemötande, och tala med mild röst istället för att slå honom på käften, eller varför inte att skalla honom, kanske ingen bra idé.

Jag svarade honom med min allra mildaste röst, nästan på gränsen till förförisk.....

Senaste kommentarer

26.10 | 04:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R

...
05.03 | 06:14
Min förstasida har mottagit 3
26.10 | 04:58
Anmärkningsvärt!!!! har mottagit 1
26.10 | 04:58
Ett PS! har mottagit 1