Du är välkommen till min blogg

 

 

 

Texter
 516257 + 372 796  🙂
 

Kontakt
 909

 

 

Jag insåg att alla mina piroger var inte nyttiga för mig, de gjorde att jag tillhörde de feta männen, dessutom liten till växten gjorde att jag såg ibland ut som en riktigt rultig person, som min bror älskade att påpeka, hans förslag att jag skulle höja skoklacken eller börja med platåskor var mer råd för att skämta.

Jag behövde komma ifrån mina piroger ett tag.

Omväxling förnöjer jag var den första att stämma in i det.

En pisco skulle inte vara så dumt, fast dricker du för många kan du få slagsida och rulla i backen med din rultighet var min bror snabb att säga. 

Så vid närmare eftertanke så var det inget bra sätt att dämpa känslorna inför situationen som var.

Jag ville åka därifrån, orkade inte riktigt med allt. Enligt andra och bröder så var jag en skör man. Det lät fint, fast att uppfylla skörheten tog sin lilla tid.

Du blandar ihop med skir säger min vackra bror. Att vara skör var inget som mina bröder ansåg var något som var högt på agendan. De kallade mig en svag själ, fast skir. De ansåg att det var svaghet hos en man.

Ja den diskussionen får jag ta vid ett senare tillfälle. Nu ville jag se, de som stod på stolen och kursledaren var han också på stolen? frågade jag.

 -Ursäkta hörde jag bakom mig, när jag vände mig om så stod terapeuten framför mig. Han hade fått byta skor, kanske slängt dem, vem vill gå i skor som luktar gammal spya, även om dom är avduschade.

Min bror var som bortblåst, så jag hade inget stöd från honom, så är han, tänkte jag, som ett vindflöje. Hade inget tänk om att hålla ihop.

Min rundnätta kropp kändes av i de alltför trånga jeans jag hade på mig.

Valkarna pöste över fast jag försökte att hålla in magen, men det tog på min andning och rätt som det var så hade jag börjat att hyperventilera.

När terapeuten stod framför mig så var min besvikelse total, att jag började andas normalt igen, så han var inte på stolen med de andra kursdeltagarena.

 -Ja ursäkta mig, men var är den blivande kursdeltagaren? han som har ett trauma av sin födelse.

 -Ja han ja, han sprang till skogs.

Terapeuten tittade misstänksamt på mig, samtidigt som han upprepade Vad jag sagt.

 -Till skogs?

 -Jaa inte orkade jag ge någon förklaring dessutom kände jag att min rundnätta kropp hade svällt upp runt magen så byxorna höll på att gå sönder, så ge långa utläggningar om min kusin Nej det har jag ingen större lust med.

 -Du vet, svensk skogsmulle

 -Pratar du om skogsmulle när jag frågar om vår kursdeltagare? och bara så du vet, skogsmulle är för små barn, fnös han när han vände på klacken och gick därifrån.

 -Se till att han kommer fram till eftermiddagen, han ska vara med i kramargruppen ropade han till mig, medans han försvann in på sitt kontor.

 

Jag läste alla hans titlar som fanns på färgglada diplom, upptejpade på dörren till kontoret.

Licensierad KBT-terapeut, Auktoriserad Beteendevetare, Ursprunglig schaman, Utför traditionell handpåläggning, vid ångest kristallhealing mot depression, Livscoach med egen erfarenhet av det mesta i livet.

 

Var han sann och seriös? hann jag tänka när min vackra bror plötsligt smugit upp bredvid mig.

 -Äh han är en lekmannaterapeut var hans kommentar, ett sätt att få tag på kvinnor och utnyttja dem för egen vinnings skull och tjäna pengar samtidigt.

Jag bara gapa precis som jag förväntade mig att en pirog skulle komma i min mun. Min bror, vacker som en dag och just då i detta ögonblick så insiktsfull och klok.....

 

Undrar jag som samhällsmedborgare.

Nu när jag kan läsa att polisledningen redan nekat "tomten" i två städer. Tomten som så gärna vill bränna koranen i Sverige.

Det är illa att avslå tomtens demonstrationsfrihet och yttrandefrihet.

Att inskränka grundlagsskyddade friheter och "skylla" på ordningsstörningar som argument och beslut. Med andra ord och handlingar så ger man de antidemokratiska krafterna (som ungefär befinner sig på samma nivå som tomten) spelrum, det vill inte jag betala skatt för.

 

Jag vill inte skatta som medborgare till en polisledning som fegar ur och börjar "tafsa" på både demonstrationsfriheten och yttrandefriheten i vår demokrati.

Där våld och hot ges prio ett framför demokratiska rättigheter.

Istället för att visa en polis och polisledning som inte backar och skyddar demokratin.

Se till att polisen har de verktyg som de behöver för att vara de "starka".

 

Snälla, rara! Det är ju ni/polisen som ska skydda oss - samhället. Har ni missat något på den vägen? 

Just nu när ni avslår tomtens demokratiska friheter så ges lätt uppfattningen att Sverige har en svag statsordning, tyvärr! dessutom så signalerar ni direkt att ta till våld och hot lönar sig - så jävla konstigt, eller hur?!

 

Mycket upprörande att se alla våldsamma upplopp i påskhelgen. Som samhällsmedborgare är jag stolt över att vi har en yttrandefrihet som är grundlagsskyddad i ett demokrati land som Sverige.

Tack till polisen som vill skydda yttrandefriheten, men misslyckades att skydda medborgarna och samhället i flera dagar i sträck, (to-sö).

Först igår (söndag/påskdagen) hände det som redan skulle skett 1,a dagen. Polisen kom ur sin handlinsförlamning och backade inte längre.

Eloge till er, och bort nu med naivitet.

 

Översätt koranboken till europeiska språk inklusive svenska, så får vi göra oss en uppfattning om vad det är som är så svårt med att bränna en koranbok.

I Sverige har vilken tomte som helst rätten   att både demonstrera tillsammans med yttrandefrihet att bränna vilken bok som helst. Acceptera det!.

 

Nu när unga, unga vuxna, och vuxna män med invandrarbakgrund som står för största procenten av helgens upplopp, så är det väl dags för återinvandring till era länder där inte yttrandefrihet gäller.

Nu när vår yttrandefrihet blir en provokation inklusive polisen, mycket var ju riktat mot polisen som inte var förberedd till 100 procent de första dagarna av helgen.

 

För jag är skittrött på dessa män som inte vill att yttrandefrihet ska gälla, yttrandefrihet  gäller för alla i Sverige.

Förresten åter igen Var! Är! Ni föräldrar? för inte är det väl ni som har präglat era söner till detta?

Dessutom börjar det bli rejält tröttsamt att höra, läsa, att de känner ett utanförskap bla, bla, bla. Det finns hur många som helst i Sverige med invandrarbakgrund, som har arbete, utbildning, boende, kan svenska som språk och är integrerade i samhället, jag själv har 50 procent utländskt påbrå.

 

Ställ krav och motivation till dem som inte vill något och har en taskig utbildning och inte har det svenska språket. 

Men kasta sten och skada det kan de, år 2022 en påskhelg i Sverige där yttrandefrihet gäller, de har totalt missuppfattat allting alla dessa tomtar bestående av män, okej då några kvinnor fanns med också.

 

 

 

 

Texter
 502427 + 362 447
 
Kontakt
 821 
 
Jag/ Filmrecensent
 73023  = 🙂

Senaste kommentarer

26.10 | 04:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R

...
05.03 | 06:14
Min förstasida har mottagit 3
26.10 | 04:58
Anmärkningsvärt!!!! har mottagit 1
26.10 | 04:58
Ett PS! har mottagit 1