Du är välkommen till min blogg

 

 

 

 OCH här har jag inte heller kommit till skott, min presentation finns i bokens sista sida med mitt foto, ska det vara så svårt, måste få ihop något snyggt :)

 

Ywonne Viklund

Tyvärr saknas information om författaren.

Är du Ywonne Viklund? Skicka ett mejl till oss med en kort presentationstext (max 120 ord) om dig och ditt författarskap så att vi kan fylla på den här sidan!

 

 

Texter
 379152 + 278248
 
 
Kontakt
 335

 Och jag har fortfarande inte fått ihop någon biografi om mig, däremot så är jag förvånad att de inte har sett profilbilden i boken som är den här som syns nu nedanför, jag får uppdatera där på författarsidan, vet inte riktigt hur jag hamnade där, men det känns bra. 🙂 Jag har nyligen skickat iväg arbetsprov 7 sidor på litterär text och 2 sidor presentation av mig själv till en författarlinje, kanske jag ska ta den presentationen till författarsidan.

Toppsäljare och toppsäljare ja text kan väl bedra ibland 🙂

 

För tillfället har vi samlat 1 böcker från Ywonne Viklund i vår författardatabas. Du ser några av de populäraste böckerna nedan:

 Jag håller inte med i allt av recensionen av min autofiktion, men kul är det och ta upp det här 🙂 kul också att han tog ut några små verser, eller verser heter det så? ja så hemma är jag inom lyrik poesi.

 

Ywonne Viklund – Svantunga

Recito Förlag, 2013, 65 sidor
Av Bo Bjelvehammar

Detta är en samling prosapoetiska dikter med stark personlig prägel, där diktarjaget förmedlar tankar och känslor kring en relation mellan en man och en kvinna. Dikterna är yviga med drag av pratpoesi, men de är ändå starka och ärliga. I texten finns en strävan att bearbeta en kärlek, som dött, att blottlägga smärtan och gå vidare. Att göra upp med ett tillstånd av svek, lögner, manipulation och söka gå vidare utan en man, som är sexmissbrukare. Det handlar om att finna en ny strategi för att skriva sig genom de svarta dagarna och försöka gå framåt och se ljuset i hopp om att möta en kärlek, som är sann och äkta. Allt skrivs för att trösta sig själv och ge ny styrka, men även för att ge hopp till de kvinnor, som råkar ut för något liknande. Och det gäller att inte tveka inför det underbara i en ny kärlek, en röd passion;

Ywone Viklunds SvantungaYwone Viklunds Svantunga

Ett mirakel att finna kärlek till varandra,
Energifälten vibrerade, attraktionen lös emellan oss
Lyckan var enorm, jag kär i dig, du i mig touche
Jag var din vackra trofékvinna

Så kommer tvivlet, tystnaden växer, orden blir tomma och falska, de får en oren klang och de blandas med hemskheter som bedrägeri för att skapa en egen tillfredsställelse.

Ingenting finns att bygga vidare på, allt måste förändras;

Befriad från dig
Befriad från förväntningar
Befriad från förändringen
Befriad från dina svek, befriad från ditt
fabulerande
Befriad från beroende, befriad till frihet

Rening mot oberoende, som att företa en resa, lämna gamla beteenden och handlingsmönster, röja och söka nya livsstigar 

Senaste kommentarer

26.10 | 04:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R

...
26.10 | 04:58
Anmärkningsvärt!!!! har mottagit 1
26.10 | 04:58
Ett PS! har mottagit 1
26.10 | 04:57