Du är välkommen till min blogg

Romantiska förbundet....finns det???

Fått mejl ang. plats för poesin där aktuella poeter, fast det är inte jagCool skulle kunna vara, det är också föreläsare och artisteri och naturligtvis tycker jag det låter ju rätt lagom kul, så jag ska dit grejen är att efter så är det vad de kallar för öppen scen och då är det!!! för oss som har den här enooooorma längtan att framföra sitt eget matrial och jag ska fundera på om jag kommer att framföra något ur Svantunga jag tror det,kanske eller äh jag vet inte riktigt fast tanken tilltalar mig, det här är på en liten teater så då blir det på scenen man framträder, ja det kan bli skitkul tror jag- fast mitt matrial kommer nog inte med i Romantiska förbundet, visste inte överhuvudtaget att såna förbund fanns, fast å andra sidan så finns det så mycke andra förbund så varför inte, blir nyfiken och undrar vad kriterierna är  för att få plats i Romaniska förbundet :))

Sedan säger jag Tack igenCool för att svenska länkar.com åtgärdade barn och familj bloggen för mig trodde inte att de var sååå snabba, men gla´ är jag!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 04:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R

...
05.03 | 06:14
Min förstasida har mottagit 3
26.10 | 04:58
Anmärkningsvärt!!!! har mottagit 1
26.10 | 04:58
Ett PS! har mottagit 1
Du gillar den här sidan