Du är välkommen till min blogg

Idag Vårdagjämning OCH internationella berättardagen

Vårdagjämning visste jag att det är, men icke! att det är en internationell berättardag??? det är en dag för att berätta och dela med sig världen över, fast det gör ju jag  redan för dig :)), likaså är det imorgon VÄRLDSPOESIDAGEN det hade jag inte den blekaste aning om, kanske inte så belevat att behöva erkänna det, men jag är nog inte ensam om det. Världspoesidagen hålls på Södra teatern och med intressanta poeter, vi som inte har kommit upp i den skalan är erbjudna och välkomna till vad man säger öppen scen där vi kan läsa våra dikter. Senare blir det ordinarie program, då allt återgår till de etablerade poeterna. Riktigt kul är det ändå att få till sig allt som händer med poesi, lyrik och säkert mycket mer som finns tror jag. 

Imorgon eller idag vet inte riktigt än så ska jag gå utanför min trygghetszon och börja om det finns plats till att gå kurs/utb. i att skriva en roman eller varför inte slå till med en deckare, det "kuliga" är att det är genom bokförlaget som har kursen, roman  var ju som jag skulle skriva efter min novell debut men  det är bara att kasta om eller kanske jag kan köra parallellt?Cool att skriva poesi/lyrik är lätt för mig, likaså i andra former men att skriva en roman eller deckare är en utmaning för mig, bara den grejen att hålla isär alla karaktärer och vad de gör och säger det kommer bli en otroligt rolig resa i skrivandet och lärorikt, något jag ser fram emot.....hoppas jag.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 04:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R

...
05.03 | 06:14
Min förstasida har mottagit 3
26.10 | 04:58
Anmärkningsvärt!!!! har mottagit 1
26.10 | 04:58
Ett PS! har mottagit 1
Du gillar den här sidan