Du är välkommen till min blogg

Mer text ideer....fy fy inte låna

Båtens motorer ger ett monotont ljud av dunk...dunk....samtidigt när jag lutar mig bakåt i stolen som står på båtens däck så känner jag att mitt hjärta slår i samstämmighet med båtens dunkande, jag lyfter ansiktet mot solens varma strålar och bara njuter av att jag sitter här på en skärgårdsbåt på väg till min älskade i sommarens vackra skrud genom en skärgård som visar upp sig i sitt allra bästa.    (senare i min text)

Jag kände hur mitt hjärta bankade i min kropp, hur alla tankar rusade i mitt huvud, vad har han gjort? vad är han för man? hur kunde han göra så här vidrigt mot mig? Jag som var den enda kvinnan för dig som du så övertygande hade sagt till mig, du älskade bara mig och jag var den enda för dig och alltid skulle du älska mig och det var Du som talade om att inte vara otrogna emot varandra, Är han inte riktigt klok? är han en sexmissbrukare? eller var det enstaka tillfällen som han varit otrogen? eller kanske var han det hela tiden? Min tillit var som bortblåst för honom i detta ögonblick, jag insåg att han hade manipulerat mig med en massa ord om kärlek, jag kände mig illamående av vanmakt och det enda jag lyckades pressa fram efter jag läst en del av dina sexsms, var "stämmer det att du varit med henne"  "nej, lilla hjärta hur kan du tro det?" men han måste vara bakom flötet? tänkte jag och tyckte att det började kännas kallt i luften omkring mig, vem var denna man? pötsligt kändes han som en total främling , jag förstod ingenting i detta känslokaos som omgav mig--det var ju han som pratat om att aldrig svika mig, det var han som sa att han hade den största respekt för mig och att han var så rädd att mista mig, vad var det som inte var friskt och helt i honom?-Jag visste inte vart jag skulle ta vägen med alla känslor av ilska, sorg, besvikelse, gråt. Att jag blivit grundlurad känslomässigt av honom var som att trampa i någon slags tjock lera och samtidigt försöka ta sig upp ur leran-han var  ju en sunkig man - hur kunde jag ha blivit så otroligt kär i honom???

Jag tog hans förbannade mobil och kastade den i en vattenhink, som var fylld med vatten, blubb...blubb... lät det när den sjönk till botten, Alltid något tänkte jag!.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 04:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R

...
05.03 | 06:14
Min förstasida har mottagit 3
26.10 | 04:58
Anmärkningsvärt!!!! har mottagit 1
26.10 | 04:58
Ett PS! har mottagit 1
Du gillar den här sidan