Du är välkommen till min blogg

Fokus på "learning by doing"

Låter bra eller hur utbildningens målsättning är att vara nyskapande och kreativa inom design, reklam OCH kommunikation, de verkar ha en rolig utbildning i sommar som jag funderar på, i skrivandets konst, så jag får tag i det jag letar efter i mitt skrivandeCool det tilltalar mig mycket, detta med ett nytänk inte köra på gamla meriter så att säga hela tiden som vissa gör i sitt utbildningsmatrial tyvärr och det kostar skjortan med dessa dyrköpta erfarenheterna. 

Nu till ett allvarligare ämne, det är sommar, den ljuva sommartiden för en del men inte för alla, sommaren utgörs av många självmord bland många unga människor, depression, mobbning kan vara en del av de utlösande faktorerna till att en människa tar sitt eget liv. Jag och några till :)) arbetar ideelt på Mind/Självmordsupplysningen där vi alla gör ett viktigt arbete med dem som är i behov av att prata om självmord men också där Självmordsupplysningen jobbar på/för att förebygga självmord. Nu till det som är mer bra! Mind/självmordsupplysningen kommer vara med i Almedalsveckan Visby och förhoppningsvis påverka alla gubbs till att uppmärksamma självmordsupplysningen och allt bra arbete vi gör, så att det tillkommer mer resurser för fler positiva åtgärder dessutom så hänvisar Friends.se på deras webbsida till Självmordsupplysningen, själv gick jag med i detta för att jag ville arbeta konkret med dessa frågor i och med att jag bl a har egen erfarenhet när en människa tar sitt liv och  jag vill vara med och påverka till att kunna förändra en människas självmordstankar/planer till att välja livet istället för döden som en lösning på personens problem. Sedan anser jag också att det är frågor som ska lyftas upp och inte sopas under mattan med typ inställningen att pratar man inte om det, så finns det inte.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 04:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R

...
05.03 | 06:14
Min förstasida har mottagit 3
26.10 | 04:58
Anmärkningsvärt!!!! har mottagit 1
26.10 | 04:58
Ett PS! har mottagit 1
Du gillar den här sidan