Du är välkommen till min blogg

Oooppsssss.......

En a´ två kanske :)) uppmärksamma läsare har säkert sett att min recension inte står på Sex tape utan att det är en helt annan person som skrivit, för det var inte heller att det var min text och hennes fejs som det varit tidigare, nä nä min recension blev helt enkelt uttryckt DISSAD. Klumpigt skött och med noll koll kan man tycka och en svårighet att skilja på Ywonne eller Ylva det handlar bara om första bokstaven hur svårt kan det vara? vi är inte ens lika varann Jag är snyggare och dessutom skriver jag bättre intalar jag mig, någon måste ju göra detCool men vi fick bägge uppdraget att recensera filmen genom ett pinsamt misstag. Nu ska jag bli som det heter så fint att noll kollen ska gottgöras mig längre fram???? hmmm är det till jul eller???, det rätta ordet är åtgärder, åtgärder! som förändrar till det bättre, fram tills dess så blir jag vilande recensent funderar jag på, uttrycket får mig att tänka på min f d pojkvän eller förresten pojkvän snarare min toy boy, jag tror att han själv skulle vara nöjd med formuleringen, han ville inte investera någonting i vårt förhållande fast han höll upp en fasad om att han ville det så gärna, men hans uttryck var många gånger "jag ska gottgöra dig" "jag ska visa dig", blev det något? nä det försvann i tomma intet, så pratar jag om min toy boy fler gånger så är det honom jag menar.

Min recension är skriven och jag gillar inte att avsätta tid för att skriva något som inte ska läsas, det är helt meningslöst, nu är min tanke att jag skriver in den här så kan du läsa den om du vill, min recension av sex tape fast utan betyg.

"Sommartider hej hej sommartider" Cool

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 04:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R

...
05.03 | 06:14
Min förstasida har mottagit 3
26.10 | 04:58
Anmärkningsvärt!!!! har mottagit 1
26.10 | 04:58
Ett PS! har mottagit 1
Du gillar den här sidan