Du är välkommen till min blogg

Hoppas tanga-mannen flexat ut

Idag invigs Pridefestivalen, och verkar bli mer och mer populärt, om man tittar på deltagare i tåget c:a 60.000 och publiksiffrorna ligger ungefär på 600.000, så folk verkar lajka det?. För min del så får det mig att minnas framför allt denna tangaman som var i tåget. Jag har nämligen gått i tåget som blev ungefär att halka in på ett bananskal, jag personligen skulle inte välja att gå i det och inte skulle jag betala heller för det som då publik, men det var så här att jag var en kortare period volontär via Fryshuset och då för en "fjortis" det här var för en sommar några år tillbaka. Fjortisen ville promt gå i tåget, jag ville att vi kunde vara publik istället, men fjortisen var uthållig och till slut sa jag ok, vi gör det kan ju vara en ny upplevelse tänkte jag och nog var det det med tangamannen i släptåg.

Vi samlades vid Humlegården/parken och så skulle tåget gå igenom hela stan ut till söder, vi skulle gå under Fryshusets paroll och då som tror jag det var nr två i tåget så det var bra placering i tåget, inte läge kanske att vara 59.000,e bak i tåget. Ja jag trodde man skulle höra hög musik från deltagare i tåget, men det hördes tråkigt nog bara stundtals och riktigt bra hördes det först vid Slussen men det var en bit dit. Vi från Fryshuset tågade på, och jag tyckte det var extremt varmt och kände mig en aning töntig faktiskt, men det blev kortvarigt att känna så för jag fick annat att tänka på Tangamannen! jag tror det var strax innan sergel torgs fontäner som han bara dök upp bakom fjortisen och mig, "amen shit vad är detta" tänkte jag, och tittade på fjortisen som också upptäckte honom, och började se halvt panikslagen ut när hon fick se honom, nu talar vi inte om någon snygg manlig vältränad och i sina "bästa år" :)) trevlig människa utan snarare om en förfallen sunkig stinkande svettbobba som hade passerat "bäst före datum" för länge länge länge sen. Och jag hann tänka att hur kan man komma på iden? ja tangamannen började röra sig i någolunda takt till den musik som hördes och då naturligtvis runt oss, fjortisen började röra sig ur tåg placeringen hit och dit och jag hade ett sjåå till att försöka få henne att slappna av och att hon behövde inte vara rädd, för denna bisarra man klädd i bara tanga, men det hjälpte föga, mina ord till fjortisen gav inte effekt till att lugna, allting började kännas rätt irriterande  eftersom tangamannen dansade runt fjortisen och när fjortisen var på andra håll  ifrån honom så skulle tangamannen vara runt mig tätt inpå, folk började uppmärksamma honom och skrattade och mobilfota och jag kände neeejj jag kommer på samma bild som tangamannen usch för det var inte något charmigt. Till slut så var tangamannen så prövande i tåget, så jag till slut frågade vad han höll på med? och nu var det dags att lägga av! och lägga ner! sa jag riktigt sötsurt, fast bestämt! och då kom "onda ögat" fram fast folk säger att jag fortf. har god karmaCool fast jag fått dessa sura/förbannade/elaka ögonen som kommer när jag säger ifrån som kvinna, ja i vilket fall som helst så snubblade han ut från tåget  efter att jag sagt till att han skulle skärpa till sig och uppföra sig i tåget. Puh va skönt att tangamannen var iväg tyckte framförallt fjortisen som åter var på plats bredvid mig. Så det är ett minne när jag hör att Pridefestivalen kör åter igång som jag tänker på, hoppas han har fått på sig ett par shorts åtminstone.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 04:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R

...
05.03 | 06:14
Min förstasida har mottagit 3
26.10 | 04:58
Anmärkningsvärt!!!! har mottagit 1
26.10 | 04:58
Ett PS! har mottagit 1
Du gillar den här sidan