Du är välkommen till min blogg

Jag ska använda min demokratiska rätt och rösta,ska du?

Snart är det val i Sverige, och visst är det viktigt att använda sin demokratiska rättighet till att rösta---men på VAD??? vilket parti? mina frågor som jag tycker är superviktiga har ju inget parti sammanfattningsvis, alltså ett parti som kör de frågor som jag anser är av vikt för vårt samhälle.

Mina primärfrågor är miljön, och vilket parti tar ansvar för klimatet? miljöutsläppen? som behöver minskas för att klara av klimatförändringarna, det är dags att börja agera där? politiker ska inte vara så otroligt sega, och bara glida på sina höga löner, utan visa handlingsförmåga, Arktis och Antarktis smälter med en väldig fart och vattnet bidrar till vattenhöjningar, översvämningar och jag vet inte vad allt som sker, enkelt uttryckt--har vi ingen miljö, och att livet handlar om att överleva istället för att leva ja inte så bra eller hur? Nästa fråga som är viktig för mig är massinvandringen, som inte där heller någon högavlönad politiker tar ansvar för, en bra artikel om detta var i DN i fredags, det är nästan som ett skämt att de partierna som ska ha en ideologi som ska vara människovänlig, kan man fråga sig hur blir det i verkligheten?partierna har ingen gräns på antal i invandring eller någon ordentlig beredskap för att ta emot alla dessa människor, många traumatiserade inte alla och där blir det inte heller någon behandling för dem som är det. Sedan är det nästan fånigt att Sverige ska vara det landet som tar emot alla dessa människor utav alla i både Norden och EU är det vettigt NÄÄÄÄÄ, vad tar Finland 5 stycken? eller Norge?  Island? Europa? vad vill dessa politiker visa? med att inte ha någon gräns förutom gränsen där dom själva bor förstås, där finns inga invandrare, där går kanske gränsen.? Nästa fråga sjukvården, och suicidpreventionen, inte ett ljud har jag hört om detta SÅ viktiga område, för både du och jag om vi skulle bli sjuka, vill ha den bästa sjukvården och inte några utarbetade arbetstagare med en taskig lön. Jämlikheten --hör inget där heller, det är också en sån där förlegad grej, och otroligt gammalmodigt tänkande att ex, de som har en snopp ska ha mer i lön? va f-n är det???? mer av  kvinnoperspektiv i olika samhällsfrågor och i lönerna och naturligtvis i kulturen :)) Ja nästa viktiga fråga för mig är förbifarten Stockholm jag säger bara fy f-n till det, där leden ska dras in bl a  under bostadsområden det är inte friskt, nu har det ju redan satt igång TYVÄRR. Trots olika överklagningar så fungerar inte det i samhället och  något som gemene man inte har någon påverkan på.  Arbetslösheten, bostäder fler viktiga frågor, sedan har jag en del sekundär frågor men vem bryr sig??? gör du det? eller jag? och vilket parti ska jag rösta på? det lutar åt tror jag att lägga olika röster på partierna i riksdag, kommun, landsting Jag bryr mig så jag kommer att rösta.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 04:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R

...
05.03 | 06:14
Min förstasida har mottagit 3
26.10 | 04:58
Anmärkningsvärt!!!! har mottagit 1
26.10 | 04:58
Ett PS! har mottagit 1
Du gillar den här sidan