Du är välkommen till min blogg

Text forts. från tidigare

Mina tankar vandrar vidare och jag undrar över, hur orkar man hålla sitt beslut för sig själv om att ta sitt liv? För naturligtvis är det så att självmordstankarna har funnits långt innan handlingen utförs, planen fanns också där, alla våra samtal om existentiella livsfrågor, om hans tvillingbror, om honom, om mig, men aldrig att han sa hur han tänkte göra. Hur orkade du bära det? Du blev onåbar, så sorgligt, så tragiskt-saknaden finns i mitt hjärta, i min själ.

Han fortsätter att prata om sina skuldkänslor över att hans tvillingbror var död, och han levde, och han märkte aldrig att hans enda bror riggade självmordsplaner, utan att säga något till honom, hur kunde det ske? nu var det ett faktum, och han skulle aldrig komma tillbaka. Det var svart och utan hopp av ljus för honom. Jag ville så gärna kunna tända några ljus av hopp för honom i hans fortsatta liv utan sin enäggstvilling., men ljusen blåste ut på hans livsvandring.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 04:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R

...
05.03 | 06:14
Min förstasida har mottagit 3
26.10 | 04:58
Anmärkningsvärt!!!! har mottagit 1
26.10 | 04:58
Ett PS! har mottagit 1
Du gillar den här sidan