Du är välkommen till min blogg

1,a tillfället

I väntrummet satt många män med sina fruar? sina älskarinnor? som tyckte att det kvinnliga könet skulle få olika former av touch up., eller så var målgruppen unga vuxna kvinnor under 25 år och fyllda 18 år, och den sista målgruppen medelålders kvinnor c:a 40-55? åhh så jag! som hade halkat in igen på ett bananskal, varför aldrig gräddfilen??--jag kom med i plastikkirurgernas forskningsstudie om fillers som läppinjektioner och hur långvarig effekten är. Jag har fått 2 gånger och väntar nu på den sista påfyllningen av fillers, för nu närmar sig studien sitt slut och slutresultat ska bedömas, fast det har det gjorts några gånger innan redan.

1,a gången jag fick injektionerna trodde jag skulle svimma och sa det också till plastikkirurgen- "jag kommer att svimma"

"nejdå, det kommer du inte att göra"

"??" nä tänkte jag det är bara män som svimmar av nålstick hos läkaren

"och jag vill inte ha ankläppar"

"nej, det ska bli snygga läppar" Jag var närvarande, men det gjorde "skitont" fast jag tagit alvedon innan "och jag var så duktig"

"hur f-n kan folk utsätta sig för detta?" och betala för det?? som jag inte har behövt göra och det, tack vare studien, det handlar om rätt många tusenlappar och blåmärken med svullnader, och smärta i c:a 1 dygn medföljer på köpet, men sen när det lagt sig så blir läpparna riktigt snygga, så nu ser jag fram emot sista filler injektionen/erna, fast för säkerhets skull så kommer jag köra embla kräm och alvedon så då funkar det intalar jag mig.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 04:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R

...
05.03 | 06:14
Min förstasida har mottagit 3
26.10 | 04:58
Anmärkningsvärt!!!! har mottagit 1
26.10 | 04:58
Ett PS! har mottagit 1
Du gillar den här sidan