Du är välkommen till min blogg

Sicken vecka

Jag gjorde två av tre intresseanmälan till en webbtidning/dagstidning och ett nätmagasin som skribent, skulle ju testa hur det skulle gå, och det gick bra fick svar av bägge, webbtidningen kunde jag redan börja skriva för och det är säkert en rolig uppgift, den andra hade nya skribenter som tillkommit i somras men sparade mina uppgifter för senare tillfälle, men åter till dagstidningen där det var aktuellt att prata om vilka områden jag kan/vill skriva inom och jag testar gärna nya områden så att säga men dit jag vill komma är att jag skriver filmrecensioner och blev tillfrågad om jag ville skriva för dem också? det tyckte jag skulle bli lite träligt, men fick i svar att en "del väljer skickar sitt matrial lite bredare"  jaha......och mina filmrecensioner kunde fortsätta vara "exklusiva" där de publicerades   -ok....men det fick mig att tänka på det manliga könet där det faktiskt är en del som poppar upp i radiokanaler och även i kulturprogrammen och får då tid för att svamla en del recensioner aldrig en kvinna??? varför det? tycker att det är hög tid för det och dessutom så kan det gott vara jagCool skulle klara det mycket bättre. 

Sedan var jag hos läkaren för jag ville att hon skulle skriva en remiss för en behandling och får till svar "men den kostar 20.000"  

"ja och?" 

"jag menar att det är dyrt" då hade mina tankar redan satt igång, att varken du eller jag betalar det personligen, utan båda har vi SKATTAT!!!! för det, man kan ju bli förbannad med all rätt, det slutade tyvärr med att det blev ingen remiss skriven sjukvård- tjaaa

Tur att det kom en mycket trevlig middag emellan för mig och vovven.

Och nu efter 7 år så ska hon sluta och få nya "lekkamrater" arbetskamrater, återigen slås jag av att allt har ett slut-tyvärr, så är min känsla och mina tankar, visst sa jag grattis men det är tungt när den ena går vidare och den andra sitter som fastklistrad...nä kanske inte riktigt så, men det hade varit roligt att höra "häng med" men det uttalades aldrig. Men du! tack för den här tiden. Jag får ta och äta  ytterligare några kanelbullar till tröst --en lördag och på kanelbullens dag!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 04:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R

...
05.03 | 06:14
Min förstasida har mottagit 3
26.10 | 04:58
Anmärkningsvärt!!!! har mottagit 1
26.10 | 04:58
Ett PS! har mottagit 1
Du gillar den här sidan