Du är välkommen till min blogg

Oj, inte lätt att vara en Florence Nightingale

Avsätta egen tid för pressvisningar eller se film via datorn sedan tid för att skriva en recension på det, OCH allt görs gratis inget att gratta åt, för det heter så fint att andan är att vara oberoende, MEN det får förekomma redigering som är en form av censur, det är ok??? en del gör som så att blir något ändrat så görs det med skribentens medgivande innan publicering. IKKE!!! här "int"! 

Filmen tycker jag är en skitfilm den som jag recenserade om författaren, jag är inte alls "impad" av den sk intellektuella kapaciteten, som jag förmodar ska förmedlas och visa den andra världen som består av människor med hjärta och muskler., det lyckas inte filmen, Jag ser en författare som spelar sig själv, rätt nedgången, depressiv,en "skruttig" gammal man, fast den biologiska åldern är inte gammal, men personen är en skröplig man som ser tandlös ut i vissa filmscener, han röker och dricker rödvin konstant i filmen, inga smarta repliker, ingen humor. Så jag gav betyg ett som några till gjorde och skickade iväg recensionen.

Det är nu den stora redigeringen kommer som ett stort censurmoln, ägaren tar helt sonika bort min recension och skriver en själv och då med betyg 4, en som tydligen är "impad" av gubben som verkar må dåligt. 

Nu tycker jag att det får räcka med att arbeta gratis inom biofilmvärlden som skribent, inte ens de prostituerade arbetar gratis.

Arbetar gärna med text och som skribent men då vill jag ha betalt för det, det går inte att leva på luft, ibland har mina funderingar gått till att undra vad i skillnad alltså hur mycket som pressfolket har i betalning? då menar jag media (journalisterna) som sitter och tittar på samma film som jag förmodligen så utgörs skillnaden av ett stort gap i kontanter, men desto mindre textmässigt. Skillnaden blir tröttsam det blir ett de som får betalt och så jag och några till som blir livegna, ett florence nightingale stuk som inte hör hemma i dessa sammanhang inte ens i vår tid, dessutom finns inget vett att uppskatta oss på annat sätt, kunde ju åtminstone få "kaffepengar" till att köpa tvättmedel!!! och visad uppskattning!!! 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 04:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R

...
05.03 | 06:14
Min förstasida har mottagit 3
26.10 | 04:58
Anmärkningsvärt!!!! har mottagit 1
26.10 | 04:58
Ett PS! har mottagit 1
Du gillar den här sidan