Du är välkommen till min blogg

Forts. av föregående text

Han hade planerat allt! så noga, ensam där han var, ingen skulle komma den här tiden på året. Repöglan var klar för hängning, samtidigt skulle han slänga den glödande cigarettfimpen i bensindunken så allt skulle explodera och han var borta! förintad!, lättare för anhöriga att ta in och ta hand om, trodde han. Ett sista samtal ville han ha innan döden tog över, och då med kvinnan som var så underbar, en kvinna han var smått förälskad i, fast förresten detta med känslor, var han förälskad?, han kunde ju känna starkt för allt och alla? vad var det som han drogs till den här gången?. Hans tankar avbröts av att hon ringde och ville ha en förklaring till "allt är över" och "förlåt".

"Jag tänker träffa min morfar och äta middag med honom" Nu visste kvinnan att hans morfar var död sedan länge. Kommunikationen tog sin början mellan de två och bägge hade de två olika mål- hans att avsluta sitt liv, det fick räcka nu med all ångest, allt det mörka inom honom, all hans vanmakt inför sig själv och hans liv- hennes mål var att motivera till livet och hålla honom kvar i livet, att skydda livet- tills hjälp kom fram.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 04:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R

...
05.03 | 06:14
Min förstasida har mottagit 3
26.10 | 04:58
Anmärkningsvärt!!!! har mottagit 1
26.10 | 04:58
Ett PS! har mottagit 1
Du gillar den här sidan