Du är välkommen till min blogg

Dagen kunde ha börjat bättre

Superförkyld, blev det förmodligen av de arbetskamrater som redan var förkylda när jag jobbade, men det är inte det som jag ska berätta om utan, hur en del män med invandrarbakgrund och en kamphund och en djävla kvinnosyntillsammans med människosyn, hur de kan vara mot helt främmande människor som jag vi bor i samma hus, han är nyinflyttad tyvärr, han har tidigare kommit ut på mina udda tider när jag ska ut med min hund, jag försöker att undvika i det längsta, men han dyker upp som en gubbe i lådan, det känns som han passar en, nu idag hade vi varit ute och skulle in i trapphuset, då har han dörren öppen, bara det tillhör inte det normala, man stänger sin dörr när man hör att det kommer folk och nu med hund han har ju själv hund, nejdå han har dörren öppen, då säger jag till att du får stänga din dörr så vi kommer förbi, det är väldigt trångt utrymmet där, då öppnar han dörren och säger varför då? därför jag vill gå förbi och du har en hund som jag inte vill stöta på. Det räckte i hans förvirrade hjärna han började skrika som en besatt till mig om att jag var en djävla kärring, hora och inte fattade något- det är väl sött eller hur? när man är på väg till sitt hem, jag sa att han skulle hålla käften och stänga sin dörr, det gjorde han inte utan gick över på sitt språk och spydde ut galla antar jag, över mig, jag gick ut från trapphuset och sa att jamen gå då ut du först, så går jag upp sen, han fortsatte sitt obalanserade beteende, jag slog upp polisnummret så jag hade det när vi skulle gå förbi dörren, och honom, vi hade strax passerat dörren då han slår upp den igen, och står där med sin kamphund. Feg liten man med sin kamphund, varför ska de flesta utlänningar alltid ha dessa raser? jag är skittrött på det, och deras kvinnosyn, ja är det någon som har en känsla för det här så förstår ni hur det känns, och helt klart det är ju något helt galet med mannen.

Vilken piss-dag, måste jag ju säga eller ja skriva, fick gå hem dessutom med min bihåleförkylning, nu andra julen som jag är skitförkyld, förra julen var jag dessutom helt däckad av förkylning/influensa så ingen ville fira jul med mig för smittan, så jag och hunden firade nä jag sov det mesta i feber förra julen, den här trodde jag att jag skulle klara utan förkylning men så blev det inte, imorgon går jag till läkaren.

Sedan så frodas vägglössen i massor på de psykiatriska klinikerna, nu lyfter jag frågan vad händer när lössen kommer hem till personalens hem??? nu när det stod i tidningen att de som har vägglöss blir kvar i sina lägenheter utan någon lägenhet att bo i medans saneringen pågår, för att bostadsföretagen vill inte riskera att någon lus följer med. Det blir kul hela julen det känner jag, dagen har ju varit så bra.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 04:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R

...
05.03 | 06:14
Min förstasida har mottagit 3
26.10 | 04:58
Anmärkningsvärt!!!! har mottagit 1
26.10 | 04:58
Ett PS! har mottagit 1
Du gillar den här sidan