Du är välkommen till min blogg

Nyårsafton.....och sen då??....

Årets sista dag som firas av många på olika sätt, många är förresten också väldigt påverkade av alkohol, helt enkelt "packade" eller säger man fulla som alikor :) i vilket fall som helst så har rätt många tittat djupt i sitt glas, eller så är det att vara drogpåverkad tyvärr, själv avskyr jag droger, dessutom gör det människan dummare inte intelligentare så vad är ljusningen när det blir såna konsekvenser på hjärnan???? OCH så har vi tramset med fyrverkeriet som då ska skötas av de fulla alikorna eller småpojkarna och i detta samband så far så många djur illa- inte klokt. Ja du hör/läser jag är egentligen ingen fan av nyårsafton.

Fira att ett år är borta ur ens liv? och ett år närmare sin död?. Ja jag vet att nyår också står för fest, glädje, nya löften, en del gifter sig till och med på nyårsafton, det gjorde toyboyen, men då inte med mig utan det var en annan av många andra kvinnor, ett äktenskap som inte höll som så många andras- asså synd om toyboyen :)) skämt åsido han har gjort mycket bra saker för mig, handlingar han egentligen inte var medveten om, och som jag aldrig fick tala om, ett är med nyårsafton. Mina nyårsaftnar har minst sagt varit brokiga.

Inkörporten till det unga vuxenlivet för att fira nyår kunde inte bli mer fel än det blev. Jag var nyss fyllda 21 år, jag och en väninna skulle på nyårsfest inne i stan, hemma hos en manlig fotomodell och hans anhängare. Då visste vi inte att han var ihärdigt kär och slav under sina droger, hade jag vetat det så, hade vi aldrig gått på festen, istället så gick vi dit med en förväntan om att det skulle bli en kul fest., utan att gå in mer på detta så slutade nyårsfesten med slagsmål hjärnsläpp, misshandel, sjukvård och polisanmälningar och vi ,jag och väninnan hade känslan av värsta mardrömmen hade skett. En nyårsafton som visade extremt mycket mörker hos människan under påverkan av droger En nyårsafton som visade så mycket ondska att både hon och jag slutade fira nyår på närmare 25 år-vi blev avskräckta. Ett nyår jag kommer att återkomma till i form av mer berättande i text. Nyåret under alla dessa år som jag inte firade handlade då mer om att se till att mina hundar hade det bra på nyårsaftonen. Det känns glädjande att flygplatshotellen tar emot djurägarna med sina hundar o katter över nyår så djuren slipper höra skiten som privatpersonerna ska roa sig med. Hellre att det sköts av professionella som kan pyroteknik så att vi slipper läsa i media "oj jag blev av med mitt finger öga osv. jag skulle bara kolla varför det inte hände något åh så säger det PANG "och killens för naturligtvis är det en han killens öga är förstört för alltid. Själv har jag varit mycket i Dalarna över nyår. 

Jaa så kom Dagen då jag för första gången igen skulle fira nyårsafton och nu var det med toyboyen, det hela gick mycket bra och vi hade en mycket fin nyårsafton, dessutom kändes det som en befrielse i min själ att kunna vara glad igen i samband med att fira nyår. Året därpå firade jag nyår med väninnan, vi som var på festen tillsammans, det var fantastiskt också, att vi hann med det i våra liv., så detta med att fira nyår är kluvet för mig men ta hand om dig, varandra och alla djur på bästa sätt.

Gott nytt år! 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 04:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R

...
05.03 | 06:14
Min förstasida har mottagit 3
26.10 | 04:58
Anmärkningsvärt!!!! har mottagit 1
26.10 | 04:58
Ett PS! har mottagit 1
Du gillar den här sidan