Du är välkommen till min blogg

 

 OCH här har jag inte heller kommit till skott, min presentation finns i bokens sista sida med mitt foto, ska det vara så svårt, måste få ihop något snyggt :)

 

Ywonne Viklund

Tyvärr saknas information om författaren.

Är du Ywonne Viklund? Skicka ett mejl till oss med en kort presentationstext (max 120 ord) om dig och ditt författarskap så att vi kan fylla på den här sidan!

 

 

Texter
 379152 + 278248
 
 
Kontakt
 335

 Och jag har fortfarande inte fått ihop någon biografi om mig, däremot så är jag förvånad att de inte har sett profilbilden i boken som är den här som syns nu nedanför, jag får uppdatera där på författarsidan, vet inte riktigt hur jag hamnade där, men det känns bra. 🙂 Jag har nyligen skickat iväg arbetsprov 7 sidor på litterär text och 2 sidor presentation av mig själv till en författarlinje, kanske jag ska ta den presentationen till författarsidan.

Toppsäljare och toppsäljare ja text kan väl bedra ibland 🙂

 

För tillfället har vi samlat 1 böcker från Ywonne Viklund i vår författardatabas. Du ser några av de populäraste böckerna nedan:

 Jag håller inte med i allt av recensionen av min autofiktion, men kul är det och ta upp det här 🙂 kul också att han tog ut några små verser, eller verser heter det så? ja så hemma är jag inom lyrik poesi.

 

Ywonne Viklund – Svantunga

Recito Förlag, 2013, 65 sidor
Av Bo Bjelvehammar

Detta är en samling prosapoetiska dikter med stark personlig prägel, där diktarjaget förmedlar tankar och känslor kring en relation mellan en man och en kvinna. Dikterna är yviga med drag av pratpoesi, men de är ändå starka och ärliga. I texten finns en strävan att bearbeta en kärlek, som dött, att blottlägga smärtan och gå vidare. Att göra upp med ett tillstånd av svek, lögner, manipulation och söka gå vidare utan en man, som är sexmissbrukare. Det handlar om att finna en ny strategi för att skriva sig genom de svarta dagarna och försöka gå framåt och se ljuset i hopp om att möta en kärlek, som är sann och äkta. Allt skrivs för att trösta sig själv och ge ny styrka, men även för att ge hopp till de kvinnor, som råkar ut för något liknande. Och det gäller att inte tveka inför det underbara i en ny kärlek, en röd passion;

Ywone Viklunds SvantungaYwone Viklunds Svantunga

Ett mirakel att finna kärlek till varandra,
Energifälten vibrerade, attraktionen lös emellan oss
Lyckan var enorm, jag kär i dig, du i mig touche
Jag var din vackra trofékvinna

Så kommer tvivlet, tystnaden växer, orden blir tomma och falska, de får en oren klang och de blandas med hemskheter som bedrägeri för att skapa en egen tillfredsställelse.

Ingenting finns att bygga vidare på, allt måste förändras;

Befriad från dig
Befriad från förväntningar
Befriad från förändringen
Befriad från dina svek, befriad från ditt
fabulerande
Befriad från beroende, befriad till frihet

Rening mot oberoende, som att företa en resa, lämna gamla beteenden och handlingsmönster, röja och söka nya livsstigar 

 

 

Ingen kommer att älska mig mer än han. Han älskade mig sååååå mycket.

Fast jag ansåg att hans ord var för långt bort ifrån handling. Han ville inte skiljas sig utan han var en av de här killarna som skulle fortsätta vara gift och samtidigt ha någon form av älskarinna.

Som en grottman där han levt under en sten och tillämpat sin förlegade kvinnosyn i praktiken. Aj då att det var jag som skulle hamna där i hetluften, säkert fler också.

Nåvälan det var många år sen, men så djupt det tog i min själ allt hans svek-oärlighet-falskhet.

Som jag skrivit förut, så dog en bit av min själ, när jag förstod att han skulle inte höra av sig mer, mitt sätt att hantera det var att trycka ner alla känslor, tankar, smärtan och det krossade hjärtat djupt i min själ, i alla år tills jag läste artikeln J.

Den 1,a själsliga käftsmällen var att han klippte utan en stavelse till att det var slut. Hur tänker man då? Hur känner man då?, det fanns ingen empati hos honom, han klev bara ur mitt liv utan förklaring.

Vet inte hur han hanterade det.

Gjorde fler ungar kanske?

Nu när vi har tillgång till det digitala så blev det lätt att kontakta honom, vet inte men det kanske var en chock för honom att jag poppar upp – han kanske krampaktigt håller familjehemligheten/livslögnen under sina vingar samtidigt som han har känslan av att hemligheten kan ju faktiskt glida ur både vingar och händer. Ve och fasa kanske han tänkte.

Mitt syfte var att få en förklaring hur man bara kan försvinna om man nu utgår från det han sa till mig under flera år – att han älskade mig?? Var det verkligen mig?? Han kanske tog fel på oss alla? Vem vet vilken sammanblandning han gjorde.

Men det var som att tala till en vägg – fick ingen förklaring. Sedan var jag nyfiken på hur han blivit som person under alla år och insåg nästa känslomässiga käftsmäll att han har inte utvecklat/mognat nämnvärt när han förneka vår kärleksrelation.

Han kom ”bara” ihåg mig i alla situationer utom de intima passionerade. Så konstigt – Stackars liten, kan inte vara lätt, att ha ett så taskigt minne.

Han gav mig ett dåligt bemötande genom att ljuga, och säga det han sa, att han valde det simpla bemötandet är ju bara att ett lågvatten beteende, istället för att ge mig ett bra bemötande (jag var ju en älskad person sen tidigare) så jag uppfattar honom nu som en omogen man, som har klistrats fast för hårt och för länge på ljugarbänken. Här vill man inte ta ansvar.

Skulle jag sätta in ett foto på honom här på bloggen skulle han förneka – det är inte jag!!! Nej , Nej ,Nej, det är bara ett look – alike foto.

Mitt hjärta hade han i så många år (alldeles för många) Jag beklagar att våra liv korsades när vi var unga vuxna och han fick sån betydelse för mig, att det präglade mig och mitt liv under flera år.

Jag beklagar också att han förneka relationen mellan oss, genom att han gjorde det så framstår  han för mig ursäkta mig men mer som ett stolpskott. Nu är det ju så att de man älskat i livet glömmer man inte, genom hans förnekelse så utgår jag från att han ljög för mig om sina känslor och tankar. Varför han var som ett plåster efter mig i så många år – vet jag inte. Hade velat pratat med honom i IRL än de korta fjöliga samtalen vi haft, men han försvann igen med ett ”jag ringer” lite fult och lite fegt som tidigare.

En eloge till alla dem som pratade med mig inklusive min mamma, dom hade ju rätt om allt de sa till mig, om den här relationen – som var för många år sen och var i för många år. Jag kan konstatera att det var hans djupa svek och hans oärlighet som skadade mest, men min själ har repat sig J och äntligen så är det en befrielse att säga, han var ju inte mer än en skitstövel, så någon ursäkt får jag nog inte.

Texter
 373656+27413051
Kontakt
 311

Senaste kommentarer

26.10 | 04:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R

...
26.10 | 04:58
Anmärkningsvärt!!!! har mottagit 1
26.10 | 04:58
Ett PS! har mottagit 1
26.10 | 04:57