Jag med nytt i nya filmnyheter

Emil och Ida i Lönneberga

Kärlek de Luxe

Pojken med guldbyxorna

Bröllopskaos

Sånger från Manhattan

Sex tape

Mina päron

Triers Nymphomaniac

Brick Mansions

Tom at the farm

The Quiet road

De bästa att skriva om var 

Tommy

Dagarnas skum (min första film att recensera)

20 Feet from Stardom

Metalhead (där blev det fest på isländska ambassaden)

Maleficent  (där blev de på Disney kontoret i Stockholm imponerade av min text)

Tusen bitar-Björn Afzelius

Jag ska skriva recensionen till Bröllopskaos, i helgen tänkte jag, men jag har ytterligare en till recension att skriva och det är den franska filmen om kidnappningen av michel Houellebecq, åh det var den tråkigaste filmen jag sett på länge, nu kommer jag väl inte att skriva så i min recension men....vem uppskattar en sån här film? finns ingen poäng i filmen, kanske just det som är poängen-fransk katastrof.

Jo jag har två nya recensioner att skriva - biofilmerna Pojken med guldbyxorna Premiär 26/9, och Bröllopskaos Premiär 17/10 den ena en äventyrsfilm och den andra komediiii Cool bägge bra filmer inom respektive område och när recensionerna kommer så hoppas jag du är med mig som läsare Cool

En dag till innan premiären på filmen Tusen Bitar om Björn Afzelius som är  5/9, filmen är mycket bra - på kritiker.se är det än så länge bara 6 recensioner MEN!!! filmen har redan 4.0 i medelbetyg- not bad elller hur? och fler recensioner kommer säkert in med tanke på att vi var fler än sex styckenCool som såg filmen.

Se den och bli berörd, om  en mångfacetterad och stark personlighet, jag anser att han var en skicklig prosa poet textmässigt, han ägde verkligen the gentle touch of life.

Min textrad av recension på Tusen Bitar finns på kritiker.se webbsida, man blir sååå glaaa` hela dan!Cool du som inte orkar klicka vidare kan jag skriva åter igen- Om en mångfacceterad och stark personlighet- filmeye.se så var det med det.

Allvarligt talat jag blir väldigt glad och känner mig stolt när jag ser min text på andra webbsidor, och det behöver man känna sig både glad och stolt ,det höjer en positivt här i livet.

 

Senaste kommentarer

26.10 | 04:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R

...
05.03 | 06:14
Min förstasida har mottagit 3
26.10 | 04:58
Anmärkningsvärt!!!! har mottagit 1
26.10 | 04:58
Ett PS! har mottagit 1